ro | en

Taxa de participare la conferința ITCamp include accesul la toate sesiunile, precum și toate costurile legate de participare (masă, pauze de cafea, materiale promoționale, etc).

De asemenea, pe parcursul întregului eveniment vom avea concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment veți avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu ați reușit să ajungeți la toate sesiunile care vă interesau.

Toți cei care se înscriu la ITCamp 2012 până vineri 18 mai ora 23:59 au șansa de a câștiga unul din cele două telefoane Nokia Lumia 800 care ne-au fost oferite cu amabilitate de către Nokia România, unul din sponsorii conferinței!

Tragerea la sorți va avea loc în cadrul conferinței.

Dacă doriți să înregistrați mai multe persoane, e suficient sa efectuați o singură plată în contul asociației, menționând numele companiei Dvs. În cazul în care optați pentru efectuarea plății în aceste condiții, vă rugăm să ne trimiteți o listă cu detaliile tuturor participanților (nume/prenume și o adresă de email de contact) pentru care se dorește achitarea taxei, prin email, la [email protected], pentru a vă putea emite factura fiscală. Mulțumim!

Plățile vor fi efectuate către:

Asociația Dezvoltatorilor .NET
RO 27751263
Banca Transilvania Timișoara
RO74 BTRL 0360 1205 2468 29XX

Sponsori Platinum

Sponsori Gold

Sponsori Silver

Parteneri Media

Organizatori