ro | en

În urma succesului înregistrat la ediția de anul trecut, revenim și în 2012 cu o nouă conferință premium dedicată tehnologiilor Microsoft.

Pentru acest an am pregătit două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii și arhitecții IT pot beneficia de peste 30 de secțiuni tehnice sau de tip open panel, prezentate de speakeri locali și internaționali.

Spre deosebire de ediția anterioară, anul acesta conținutul va fi organizat pe trei track-uri paralele (pentru arhitecți, dezvoltatori și profesioniști IT), adresând probleme și nevoi specifice fiecărei audiențe. În paralel cu aceste track-uri, se pune la dispoziția participanților o sală dedicată laboratoarelor "hands-on" (HOL), cu toate resursele necesare parcurgerii laboratoarelor pe cont propriu (stații de lucru cu mașini virtuale pre-instalate și documentația necesară pentru finalizarea cu succes a fiecărui laborator, descrisă pas cu pas).

Nu trebuie să ratezi ITCamp dacă:

  • Îți dorești să fii permanent în temă cu ultimele tehnologii din domeniul IT
  • Apreciezi șansa de a interacţiona cu persoane cu experiență din domeniul tău
  • Ești IT manager, team lead, programator, database sau system administrator și lucrezi cu Microsoft Application Platform
  • Vrei să afli lucruri utile menite să-ți îmbogățească setul de cunoștințe pe care deja le deții
  • Îți plac prezentările ținute de speakeri cu experiență recunoscuți pe plan național sau chiar internațional
  • Dorești să participi la training-uri cu adevărat eficiente din punct de vedere al resurselor investite în raport cu beneficiile obținute
  • Intenționezi să-ți extinzi portofoliul de clienți sau lista de colaboratori

Dacă te regăsești în oricare din rândurile de mai sus, atunci te invităm la ITCamp: o conferință premium, unde tehnologia de ultimă oră și oamenii excepționali din domeniul tău vor fi în același loc.

Ce obțin dacă decid să particip la eveniment?

Pe lângă toate motivele enumerate anterior, știm din proprie experiență cât de important este timpul tău sau al firmei tale. Tocmai din acest motiv sesiunile vor fi tehnice și foarte practice, dorind mai degrabă să arate cum se utilizează practic tehnologile disponibile azi și mai puțin să prezinte tehnologii de mâine. Cu toate acestea, nu vor lipsi prezentari și discuții deschise pe subiecte legate de viitoarele versiuni ale soluțiilor tehnice respective.

Cât mă costă?

Chiar dacă e un eveniment de comunitate având în spate un ONG non-profit, unde toți speakerii participă voluntar iar temele sunt propuse chiar de ei, pentru o conferință de două zile cu atât de multe sesiuni și numeroși speakeri există totuși niște costuri logistice care trebuie acoperite (mesele de prânz, pauzele de cafea, închirierea sălilor și a locației, înregistrarea video a sesiunilor, costurile de deplasare ale speaker-ilor etc).

Am urmărit încă de la început ca valoarea obținută în schimbul achitării taxei de participare și a timpului investit în participarea la eveniment să fie cu mult mai mare decât taxa propriu-zisă. Iar ținând cont de lista de speakeri și de agenda evenimentului, considerăm că am reușit.

Cine sunt organizatorii?

Organizatorii acestui eveniment sunt persoane implicate activ în comunitatea dezvoltatorilor .NET, cu experiență în organizarea de prezentări și seminarii tehnice pentru dezvoltatori vizibile pe web la CodeCamp.ro, și în comunitatea ITSpark.ro ce acoperă zona ITPro entry și mid-level, fiind orientată către specialiștii IT.

Vreau să știu mai multe!

Ne poți urmări pe Twitter și/sau Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legat de conferință!

De asemenea, ne poți scrie la dacă ai orice alte întrebări.

Sponsori Platinum

Sponsori Gold

Sponsori Silver

Parteneri Media

Organizatori